За Къртицата и червеите

За Къртицата и червеите
27-03-2013г.
57
---

Какво е Къртицата? От видяното снощи ми се струва, че е нещо средно между Страх и Big Brother може би...
Къртицата е събирателно между Сървайвър, Fort Boyard, Страх  и може би малко елемент на Big Brother, но единственaта част, която прилича на Big Brother е, че участниците през по-голямата  част от времето си живеят в една база, живеят на едно място, но простотията и това как хората  се карат за една салата, което е присъщо за Big brother , тук няма да го правим.
Какво ще видят зрителите? Повече физически или психологически изпитания?
Надявам се така добре да ги подредим, че да има от всичко по малко. Да, има и физически натоварвания и психически  и интелектуални дори, но  те трябва да бъдат добре балансирани. Вчера какво направихме - само запознахме зрителите с играчите. Един от тях е предателят - Къртицата.
А кой е Къртицата?
Ние  с Андрей наистина не знаем , ние в този случай сме само водещи.  Къртицата се избира от главния редактор Ники Николов, италианската консултантка и  шефката на психологическия екип Ани Владимирова. Те са единствените трима човека, които знаят кой е той и те взимат решение за това кой от участниците трябва да е предателят. Неговата цел е да проваля мисиите и да трупа пари в собствен бюджет, извън този на останалите играчи и накрая на сезона най-достойният от тях ги печели. Но къртицата по интелигентен и подмолен начин трябва да ги проваля.
Как избрахте именно тези участници?
Подборът е на две нива. Търсили сме най-най- популярните звезди или такива, които имат този хъс да посрещнат това предизвикателство. И за непопулярните важи същото. Ние се опитваме да правим предаването, както италианците са го правили няколко сезона.  До голяма степен се доближаваме до тях включително, че всички са млади и красиви, иначе характерите им са стархотни и много различни. Супер навити са да участват във всякакви неща.
Не е ли прекалено скъпа тази продукция? Ползвате хеликоптер като такси, а и се говори за огромни суми, които са получили участниците като хонорари.
Че е скъпа - скъпа е!  Но дали е прекалено скъпа е въпрос на лична самооценка. Скъпа е, но по скоро начинът, по който изглежда я прави по-мащабна и скъпа отколкото е в действителност. За хонорарите – слава Богу,  вече и в България големите звезди участват само срещу хонорар и е редно да се прави по този начин, така е по целия свят и така е правилно да се прави.
Да очакваме ли нещо много шокиращо? Ще яде ли Азис червеи ?
Да, всички ги чакат червеи.  Принципно всички хора рано или късно ни чакат червеи, за Азис и компания може би това ще дойде по-рано.
Всички участници ли са в добро здравословно състояние?
Перфектни са. Всичи са в прекрасно здраве. По договор и по формат са минали медицински прегледи.
Какво се случил с Николета, защо се наложи да викате линейка?
Николета пострада при първата сериозна мисия, защото се хвърли наравно с всички останали, беше и по-дейна дори,  скочи с голям ентусиазъм в играта и в един момент й стана лошо. Но всичко е наред,  жертви още няма.
А да очакваме ли жертви?
Дано не. Въпреки че участниците са застраховани, дано да няма.
Могат ли участниците да си тръгнат по собствено желание и очаквате ли някой да се откаже, защото ще му е прекалено трудно да се справи с изпитанията?
Договорите не им позволяват да си тръгнат по собствено желание, но им го позволява Конституцията.  Аз имах подобни страхове преди първата мисия, която е много сложна, но се успокоих,  защото те го приеха със страхотен ентусиазъм.  Те засега не искат да си тръгват.  Дори една от първите  реплики, които казва Николета, когато попада в базата, в която ще живеят  е,  че иска завинаги да остане там.
А могат ли да излизат заради служебни ангажименти, например?
Имат тази възможност, ако не пречат на играта. Всички напускания, са разрешени стига да не пречат на механизма на играта.
Как решихте да поканите Денис Родман и защо точно него?
Денис Родман е победител в американския формат на Къртицата през 2004 година. Той е изключително подходящ, защото темперамента му е идеален за участие в Къртицата. Обича екшъна... да ви ли обяснявам, че е ексцентричен... Името му е станало нарицателно за ексцентричен.  Може да го видите тази вечер на живо от 20 часа.


Снимка на стаята на Денис Родман в къщата на "Къртицата".

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.