Last news in Fakti

17 Април, 2013 12:00 10 823 0

Заподозрените в Къртицата победиха "Центрофугата"

  • къртицата-
  • жени-
  • рут колева

Трима от Участниците с най-висок процент подозрение в Къртицата се оказаха Жени, Рут и Миглена - именно това ги изпрати да се борят в Предверието към Битката. То се оказа истинско предизвикателство за вестибуларния апарат.                                 

Eдна след друга дамите трябваше да се хванат за конструкция във формата на центрофуга. Тя се въртеше с различна скорост и в различна посока, а в момента, в който се завъртят с главата надолу, момичетата попадаха в плексигласова вана, пълна с вода.


Бързото въртене на центрофугата и ниските температури на Арената не успяха да изплашат Миглена, Жени и Рут. Те издържаха геройски на изпитанието и не оставиха съмнение, че са готови на всичко, за да стигнат успешно до Битката.
 
Благодарение на перфектното си представяне, трите направиха задачата си за Битката в пъти по-лесна. Вместо да търсят един верен ключ измежду шест грешни, те намалиха броя на фалшивите ключове с два.

В другата битка, наречена "Терариумът" заселниците в Базата бяха разделени на три отбора от по пет човека. Участниците трябваше да намерят един верен ключ от общо четири - три, от които са фалшиви.
 
Заселниците се изправиха пред най-първичните страхове - от затворено пространство и от насекоми, земноводни и влечуги. По един човек от всеки отбор беше заключен в прозрачен ковчег. Едва щом съотборниците му откриеха правилен ключ, "заложниците" можеха да бъдат извадени от кутиите. Всеки отбор имаше по 5 минути, за да освободи своя съотборник.
 
Емануела, Икебаната, Кирил, Марин и Любо съставиха първия отбор. Заключена в кутията остана Емануела, която беше полазена от  жаби. Деян Неделчев успя да намери верен ключ две минути преди края на времето, дадено за действие.
 
Вторият отбор, съставен от Велислава, Миглена, Жени, Гибона и Тодор не успя да открие ключ към спасението на Вили. Тя беше нападната от хлебарки и попови прасета. Въпреки че издържа заедно с гадинките цели 5 минути, усилията на отбора не бяха достатъчни. Те изгубиха 3 хил. лв., които се вляха в бюджета на Къртицата.


От третия отбор заложник стана Марияна. Тя се изправи пред един от най-големите си страхове - този от змии. Рут успя да открие ключ рекордно бързо и по този начин отборът не позволи превес на Къртицата.

Общата сума, която спечелиха отборите от Битката възлиза на 9 хил. лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА