Емануела напусна "Къртицата"

65762
Емануела напусна "Къртицата"

Петият Елиминационен тест завърши. Емануела и Марияна дадоха еднакъв брой верни отговори, но фолк певицата беше значително по-бавна - нейното време за отговор беше 1,42 сек., докато Марияна се справи за 52 сек.

Фолк певицата напусна шоуто завинаги и призна, че НЕ тя е КЪРТИЦАТА. Марияна е наказана да прекара цяла седмица при ромското семейство Валя и Марин, което тя не посрещна с възторг. Още с влизането си в шоуто Марияна обяви, че според нея в България ще се живее по-лесно, ако има по-малко представители на ромската общност.

Гаджето на Рут я заряза?

Участието на Рут Колева в “Къртицата” постави на изпитание любовта й към приятеля й Калоян. Тя претърпя голям удар, след ка...

Малко преди елиминациите 100 Кила и Емануела решиха да изяснят отношенията си в Пещерата. По темата се включиха и гостите в коментарното студио на шоуто.

Емануела обясни, че се е отвързала от рапъра, защото не иска да има физически допир с него. Тя беше категорична, че не иска Килата да я удари отново.

Той опита да изрази и своята гледна точка: Аз не съм изпълнен с някаква огромна злоба или нещо такова..., обясни 100 Кила.

В напрегнатия разговор се включи още един рапър, който от известно време е във враждебни отношения със 100 Кила. Мишо Шамара не пропусна възможността да заклейми Килата с думите:

Рут и Любо се целунаха, вече са заедно

Точно навръх Великден, при посещението на участниците от „Къртицата” в Нови хан, Рут Колева и Любо помолиха екипа на предав...

"Аз тук виждам едно момче, което адски много иска да прилича на Мишо Шамара. За разлика от 100 Кила, Мишо Шамара винаги е бил джентълмен и може да научи нещо от мен."

Той демонстративно напусна шоуто, след което напрежението рязко спадна.

100 Кила се извини на Никола и Емануела и ги помоли за прошка. Рапърът, фолк певицата и Велислава показаха, че могат да загърбят конфликтите. Те приключиха със споровете и се прегърнаха, за да продължат напред.

Радина Кърджилова отказа вечеря на свещи с гаджето си Деян Донков за 500 лева снощи. Tя бе категорична, че отхвърля офертата за суши, вино и романтика. И два лева да им бяха предложили, щяха да откажат, защото всички вътре са изнервени и ще ги намразят, а те са си двамата и се подкрепят, коментира водещият Андрей. Ако Радина беше приела, 500-те лева щяха да се прехвърлят в бюджета на Къртицата.

Спасиха Донков и Рут, Калоян може да влезе в шоуто

Деян Донков и Рут Колева остават в „Къртицата“. 60% бе позитивният зрителски вот за актьора и 59,9% за певицата. Гласуванет...

Радина показа, че когато си в отбор, трябва да го подкрепяш. Изигра си чудесно картите, коментираха участниците в студиото. Кърджилова се държи достойно, въпреки че има търкания със съотборници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com