Рут излезе от Къртицата след жесток скандал с Любо

32758
Рут излезе от Къртицата след жесток скандал с Любо

Четири дни преди финала на "Къртицата" от шоуто си тръгна Рут Колева. На въпроса "Ти ли си Къртицата?", отговорът беше "Аз не съм и никога не съм била Къртицата".

На обратното мнение бях зрителите, които я номинираха за Къртица, докато съмнение на Групата този път паднаха върху Любо. На елиминационен тест, като по ирония на съдбата, се изправиха вече бившите Ромео и Жулиета – Рут и Любо.

Рут и Любо се целунаха, вече са заедно

Точно навръх Великден, при посещението на участниците от „Къртицата” в Нови хан, Рут Колева и Любо помолиха екипа на предав...

Певицата преживя изключително драматична вечер - тя обвини гаджето си Любомир в кражба и непочтеност, а той не й остана длъжен, като й заяви, че вече няма какво да й каже и едва ли ще й проговори след края на шоуто.


По време на предпоследното живо предаване на "Къртицата" Любо изпадна в немилост сред Заселниците, след като беше разкрит, че крие информация от тях. При една от битките, всички в Базата бяха наказани за провала си и трябваше да изгорят своите дневници. Преди да изхвърли своя дневник в огъня обаче Любо е скрил своите страниците с улики и предположения, без да сподели това с никого от Групата. Дори неговата сродна душа Рут, не знаеше и бе възмутена от поведението му. Това доведе до финал на техните взаимоотношения. В Пещерата Любо се обърна към Рут с думите: "За мен Рут от днес не съществува, тя е стигнала дъното и пред камерите е готова да излъже за всичко. Няма да разговарям повече с нея". Агресивното поведение между двамата се пренесе и на Арената преди голямата битка "Стълба към небето", която бе отложена в предишния лайф, поради лоши метеорологичните условия..

Така на финала на най-мащабното риалити, за натрупаният бюджет в сметката на Групата, както и този на Къртицата, ще се борят Деян Неделчев-Икебаната, Любо, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона, Тодор и Марина, като един от тях със сигурност е саботьора в Групата. Техните отношения стават все по-ожесточени, не само заради приближаващия финал, но и в следствие на дългият период на изолация в Базата.

Бременната Рут в криза след атака от Карбовски

"Аз напускам утре. Отказвам се от хонорари и си тръгвам". Това заяви певицата Рут Колева, след като излезе от „Къртицата“, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com