.

Известни личности, обикновени граждани и зрители ще гадаят "Кой е Къртицата?"

Известни личности, обикновени граждани и зрители ще гадаят
Снимка: Diapason Records

На 26 март /вторник/ известни личности и зрители ще гадаят коя е къртицата в новото риалити предаване, което е дело на продуцентите Иван и Андрей. В продължение на 3 месеца българските звезди ще живеят под един покрив с обикновени граждани в база с площ 3 000 кв. м.

 

Те ще трябва да преминат през редица физически и психически изпитания, за да спечелят пари от Групата. Един от участниците в Групата, обаче е предател /“къртицата“/, който саботира останалите и така трупа свой собствен бюджет.

 

Известните български личности, които ще вземат участие в риалити предаването, са Рут Колева, Николета Лозанова, Азис, 100 кила, Деян Донков, Емануела, Деян Неделчев, Кирил Ефремов и Божидар Искренов. С тях ще съжителства и световноизвестният баскетболист Денис Родман.

 

   

  Снимка: Булфото                                                   Снимка: Ара Мюзик


   

Снимка: Diapason Records


   

Снимка: PR

 

Зрителите също ще бъдат важна част от предаването – ежеседмично те ще номинират този, когото подозират, че нарочно проваля мисиите. Вече се знае кой ще се превъплъти в ролята на „къртица“, но има само трима души, които знаят коя е.

 

Пред какво ще се изправят участниците?

 

Те ще трябва да погребват живи хора, да имат съприкосновение със змии, да ядат гнусни неща, да скачат от високо, да изкопават тунели под земята с ръце, да правят клади и т.н. В първия епизод от риалити предаването ще има хеликоптер, но каква роля ще има той все още не се знае.

 

Риалити предаването „Къртицата“ започва на 26 март /вторник/ и ще се излъчва всеки ден, без неделя, от 20 часа по ТВ7.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Makenzi97
преди 11 години
6
0
!
Отговори
МАЧЕТЕ м/у очите за вас ***! И да ми платят няма да я гледам тая помия!
Страница 1 от 1