Участниците в приключенското риалити, сред които са и 10 знаменитости, ще трябва да съжителстват с домашните животни като част от многобройните изпитания при престоя в Базата.

Рибите в езерцето, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора са първите, нанесли се в Базата, която 19-те авантюристи ще обитават в продължение на три месеца.



В края на миналата седмица станаха известни поредната порция ВИП участници, а утре сутринта, часове преди старта по Тв7, на летище София каца и американската гост-звезда Денис Родман.

"Лошото момче" на NBA беше у нас и миналата пролет, когато трябваше да участва в баскетболно шоу в "Арена Армеец".



В Базата, неколкократно по-голяма от Къщата на "ВИП брадър", той ще съжителства с родни знаменитости: рапърът 100 Кила, плеймейтката Николета Лозанова, актьорът от "Под прикритие" Кирил Ефремов, някогашната футболна звезда Божидар Искренов-Гибона, "Мис България 1995" Жени Калканджиева, певците Азис, Рут Колева, Емануела и Деян Неделчев-Икебаната.

Сред изискванията на участниците са фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти, музикални инструменти, но предстои да видим дали нуждите им ще бъдат удовлетворени.

"Къртицата" започва по Тв7 от 26 март и ще се излъчва от понеделник до събота в 20 ч.

Бъдещите съквартиранти вече са в пълна изолация от останалия свят, обявиха от шоуто в началото на седмицата.



Николета Лозанова беше "отвлечена" от "Къртицата" ден преди старта, докато пиела кафе с приятелки в столично заведение. "Но, моля ви, позволете поне да си взема якето", казала стъписаната плеймейтка - и била отведена до Базата в луксозен черен автомобил.