Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Участиците в Къртицата си излизат навън

отпечатай новината

01.04.2013 11:00 | Видян 2611 пъти

Участиците в Къртицата си излизат навън

Къртицат” тръгна гръмко и прехвалено, а сега една по една илюзиите се разбиват. Участниците уж бяха отвлечени, после затворени в клетки, а накрая хвърлени в едно подобие на къща от онова време. Водещите Иван и Андрей се опитаха да ни накарат да повярваме, че горките звезди ще тънат в мизерия като прабългарите и ще живеят в тотална изолация от лъскавия свят, с който са свикнали.

Да, ама не, както казваше Петко Бочаров. Както винаги се оказва всичко това е хвърляне на прах в очите на зрителите, които трябва да се зарибят да гледат шоуто. За всички стана ясно, че тези заблуди започнаха да излизат наяве, а последната, която се разплете е тази, че уж поканените нямат право да напускат Базата.

Нищо подобно. Потребителите в мрежата също реагираха. Оказва се например, че 100 кила е бил вече на две участияв софийски клубове, а коментарите в мрежата допълнително потвърдиха случилото се. Тлъстите хонорари, които са получили, явно не им забраняват да си излизат, когато поискат, а колко въобще ще пребивават в риалитото, ще остане в пълна мъгла.

По-лошото за зрителите е, че те са принудени да гледат някакви откъслечни монтирани записи от това, което уж става между избраните в Къртицата. Няма да има нито 24 часов канал, нито он лайн излъчване – тотално разочарование цари сред феновете на предаването. Всъщност Супер 19` първи разкри, че и съквартирантите от последния сезон на ВИП Брадър масово излизаха от Къщата и ходеха по участия и халтурки, пише Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !