Любо победи в "Къртицата"

"Предателят" се оказа Кирил Ефремов
Обновена: 19 юни 2013 15:01 | 18 юни 2013 10:54, Веселина Йорданова
30
Любо победи в "Къртицата"
Победителят Любомир. Снимка: TV7

Любомир Жечев стана победител в първия сезон на мащабното риалити шоу „Къртицата“. Той получи чек от 137 450 лв. - сумата, събрана от Групата от различните мисии. На финала късно снощи Любомир и Марина се бориха за зрителския вот.

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата. Той беше разкрит със специална церемония, но се оказа, че е посочен и от зрителите. 60.3% от гласувалите са изпратили есемес, че той е Къртицата. Така един от тях ще има възможност да спечели натрупаните от него пари - 112 550 лв.

Това ще стане в сряда в ефира на сутрешния блок "Добро утро, България" по TV7. Жребий ще определи имената на трима от позналите, изпратили SMS-и. Те ще се явят на тест като този в шоуто, проведен със същия софтуер.
Въпросите на теста ще бъдат свързани със съдържанието на шоуто и отношенията между участниците в последните три месеца. Победител ще бъде зрителят, дал най-много верни отговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Не е верно къртицата е Росен Плевненлиев(офшорката)!
28
3
 
13
 
! Отговори
hjhhjjj преди 10 години
ne me zanimavaite s gluposti ve
27
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любо е сладур :*
26
5
 
21
 
! Отговори
гошо кривунделски преди 10 години
За Къртицата...разбрах,като започна и като...свърши;случайно.
25
21
 
33
 
! Отговори
гог преди 10 години
Шоуто беше страхотно, много забавно и далеч над очакванията ми.Колкото да победителят, на моменти дразнеше, но като цяло си заслужи победата - беше от малкото които знаеха къде и защо са влезли.
24
5
 
34
 
! Отговори
ОМГ преди 10 години
Има една приказка : аз не сакам на мене да ми е добре,сакам на Вуте да му е зле !!! Аман от злобари и комплексари !Били вътре "за играта", "да преодолеят себе си" , " да създадат нови приятелства" ... Дрън-дрън !!!! Единствените ,които играеха заради самата игра бяха Миглена(тя задаваше страшно много въпроси ) и Любо ! Той още в първите дни каза,ЧЕ Е ДОШЪЛ ДА ИГРАЕ И АКО ИМА ШАНС -ДА СПЕЧЕЛИ !!!!! Честито на победителя !
23
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любо е пич!
22
6
 
41
 
! Отговори
xax преди 10 години
На мен пък ми е писнало от лицемерчета, които нямат 2 лева в джоба, ама са влезнали в някое риалити "за да се докажат", "за да се тестват", "за ново предизвикателство", "за да намерят приятели". А разбирате ли послеееедните причини и утешителни награди са некви четвърт милион и да го/я дават по телевизора. Любо може и да не е перфектен, но никой не е прецакал пряко и рядко е нападал първи. Горе-долу умен, хитър, изобретателен и амбициозен.
21
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
К'ват държавата- та'къв и народа!
20
30
 
32
 
! Отговори
ниога СМС и за тези преди 10 години
Гледах няколко епизода от формата ,но РЯДКО НЯКОЙ Е ПРЕДИЗВИКВАЛ В МЕН ТАКАВА АНТИПАТИЯ,като Любо -с вид на *** , с поведение на ПРЕДАТЕЛ и с флегматичен и нарцистичен характер....Впрочем СМСи НЕ СЪМ ПУСКАЛ И НЕ СМЯТАМ НИКОГА ДА ГО ПРАВЯ ,защото ПОБЕДИТЕЛЯ Е ПРЕДИЗВЕСТЕН ,А ФОРМАТА РЕЖИСИРАН ,КАКТО ВСИЧКИ ДОСЕГА ...Между другото Къртицата беше далеч ПО-БЕЗИНТЕРЕСЕН от Биг Брадър ,,,,
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Самата идея на предаването е доста интересна, но естествено типичната българщина го превърна в порнография.
18
3
 
25
 
! Отговори
сба, преди 10 години
и балъците пускали смс-и хахаха
17
15
 
28
 
! Отговори
бйгй преди 10 години
свърши тая глупост,и без тва не я гледах.Не знам защо обаче някъв ***,дето сдял няколко месеца в една къща без да прави нищо взима над 100 бона,а народа дето бачка по 10 часа дневно взима 500лв...
16
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пф.. "много ме е яд", че така и не успях да гледам нито един епизод на това "шоу" ... изпуснал ли съм?
15
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ги събра тези проценти,това нарцисче Любо?Беше готов и човек да убие само да е първи.Залепяше се за силните да го докарат до финала,а по-слабите прегази с неописуема злоба.Явно става както винаги - в бг лошият печели.
14
18
 
14
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
Да преминаваш през труповете и на врагове, и на съюзници, за да постигнеш личната си цел, не е достойно за похвала. И понеже правиш аналогия с политиката, точно това прави с нас управляващата върхушка, защото тя се състои от малки макиавелистчета като Любчо.
13
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тва е нагласено бе.при толкова камери видиш ли ти ПРОДУЛЦИЯТА не видяла,че Любо къса страници,..А кажи с кой ше ги делиш тия пари?
12
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Можеше по-интересен и неочакван човек за Къртица да изберат. Прекалено придвидливо беше, че Кирил Ефремов е Къртицата. А и когато бяха поканили Въргала да коментира в студиото той едва ли не подсказа, че Кирил е къртицата, защото каза, че го познава отлично, но в шоуто се държи изключително странно. Тъпооо...Можеха да го направят далеч по-интересно, но Диван и Тъпей предпочетоха да правят скандали, за да привлекат аудитория...
11
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доброто е, че на финала останаха двама от "гражданската квота". Неприятното е, че не победи по-добрият човек от двамата.
10
14
 
35
 
! Отговори
Но наме преди 10 години
Браво на момчето, безспорно най-интелигентния от всички там, заслужена победа. И до коментар 5: напротив, именно, защото не обичат хора като Любо - със стратегия, умни и предвидливи - ей затва си избират такива ''герои на деня'' като днешните, и тези преди тях, и преди тях и т.н. А не , защото обичат някой да го мачка. А и междудр. всички ''мачкани'' си го заслужаваха. Дано хората в БГ не се отъждествяват с тях :)